divendres, 14 de novembre del 2014

Visita del director de Serveis Territorials

Bona tarda famílies,

El passat dimecres, dia 12, l'escola va tenir una visita ben especial, es tracta del director dels serveis Territorials del Baix Llobregat, el Sr. Josep Mª Pérez.

Acompanyat de la directora adjunta, la Sra. Mercè Parès, el cap de planificació el Sr. Miguel Marquès i la inspectora del centre la Sra. Carme Rodríguez van fer una visita d'una hora de durada on van visitar l'aula USEE i les aules de primer on es feien grups flexibles de llengua. Posteriorment van tenir una entrevista amb l'equip directiu per parlar del centre, els seus actes de la festa dels 10 anys i altres qüestions relacionades amb l'escola.

Aquesta visita té l'objectiu de conèixer el territori i en un matí visita diferents centres d'una mateixa localitat, en el nostre cas va visitar l'escola Jaume Balmes, l'escola El Corb i el Puig d'Agulles on es va celebrar una reunió i un dinar de treball.

Vam aprofitar per convidar-lo a la festa dels 10 anys, el diumenge 30 de Novembre i vam tancar la visita amb una foto de record.

En clau més interna, recordem que dimecres 19 és el darrer dia per inscriure's a la cursa dels 10 anys, està sent tot un èxit amb prop de 120 alumnes ja inscrits!!!!

Molt bon cap de setmana,

Escola El Corb

Miguel Marqués - Josep Mª Pérez- Francesc Niella - Mercè Parés - Carme Rodríguez- Esther Pinen - Olga Villamor