divendres, 28 de novembre del 2014

Novetats i informació festa dels 10 anys

Bona tarda famílies,

Ho tenim tot a punt, però malauradament haurem d'esperar al dia 14 de desembre ja que les circumstàncies ens aconsellen que diumenge no seria un bon dia per fer la cursa i la festa a l'aire lliure.
 
La nova i esperem que definitiva data és el diumenge 14 de desembre amb el mateix planning pensat, cursa amb batukada, parlaments i entrega de premis i visita al centre.
 
Aquesta setmana també ha tingut bones notícies ja que després de molts anys, l'escola disposarà de la placa oficial de centre que dóna la Generalitat de Catalunya. Aquesta serà instalada a principis de la setmana vinent ben a prop de la placa que ens identifica com a escola verda.
 
També ahir a la tarda vam rebre el 'fotomosaic' aquella gigafoto de fotos amb TOTS els alumnes i mestres del centre.També el tindrem exposat ben aviat a l'interior de l'escola.
 
Finalment, ja disposem de les samarretes de la cursa, són de color verd 'pistacho' i ,com no ,porten el nou logo del centre, ens agraden molt!! Ah, i també disposarem de dorsals adhesius que entregarem amb la samarreta.
 
Per qui vulgui saber més sobre la festa dels 10 anys i sobre l'escola, el diumenge a les 9 del matí s'emet per Ràdio Corbera (107 fm - en directe també via internet ) una entrevista feta al director del centre, la cap d'estudis i mestra els 10 anys d' escola Olga Villamor i a 3 alumnes de sisè que ho van fer d'allò més bé:
la Denise Andrés, el Pol Solsona i el Daniel Lobera.
 
Els nostres alumnes de sisè us mostren les novetats comentades.

Molt bon (i plujós?) cap de setmana

Ens veiem i ho celebrem com cal el diumenge 14!!

Escola El Corb