divendres, 14 de juny del 2013

Corbmusic - festa de la música

Bon dia famílies,

Ara ja fa quasi una setmana de la festa de la música organitzada per l'AMPA i volem recordar-la ja que va ser tot un èxit de públic, de nivell de les actuacions i de participació i implicació de la comunitat.
 
Sens dubte, l'any vinent repetirem, i encara el farem millor i més gran
 
Gràcies a totes aquelles persones que han col·laborat en la festa i en especial a la Pilar Simón i la Gemma Massana les persones que han ideat i més han treballat perquè aquesta celebració sigui possible.
 
Recordem que dilluns 17 a les 16h al gimnàs hi haurà una reunió informativa sobre la barreja de grups
 
Una salutació atenta,

Equip directiu





1 comentari:

Ana ha dit...

Esto está muy bien FELICIDADES!!!!!! una actividad en sábado de la que muchos papas pueden disfrutar, no como los festivales del colegio (navidad, carnaval, fin de curso, ...) que solo se hacen por la mañana con la consecuencia de que hay muchos padres que no pueden venir, y que le respondes a tu hijo/a de 5 años cuando te pregunta si vendrás y tu le contesta que no puedes, que trabajas se pone a llorar con desconsuelo y te dice que otros papis si pueden'!!!!
Por favor estaría bien que considerarais esta actuación, seguro que si hacéis las fiestas un viernes a la tarde la cantidad de papas que pueden venir seria mucho mayor.
Para este curso ya es tarde pero creo que seria una buena acción para el que viene y venideros
Gracias