divendres, 25 d’abril del 2014

Tallers de Sant Jordi

Bona tarda famílies,

Reprenem les classes i tot just ens trobem amb la festivitat de Sant Jordi. Aquest any, per circumstàncies del calendari s'ha fet més èmfasi en celebrar un matí de tallers en comptes de jocs florals.
 
I el resultat ,ara el podreu veure, va ser espectacular. Cal dir gràcies a les mares i pares que van col·laborar en molts dels tallers de forma activa.
 
Hi va haver una mica de tot, repassem, inflables, punts de llibre, roses de paper i roses fetes amb 'xuxes' , dracs amb pinces de roba i fins i tot cupcakes de Sant Jordi.
També hi va haver espai i temps per altres tipus d'activitats com maquillatge, escoltar la llegenda de Sant Jordi, un circuit per la pista amb patinet, el joc de les cadires, karaoke o un memory de contes tradicionals.
 
Una bona i divertida forma de començar el trimestre.
 
Recordem que dilluns dia 28 és el dia fixat per fer les fotos de grup, tots i totes ben macos si us plau.
 
La propera setmana tindrà només 3 dies de classe, ja que dijous dia 1 és la festa del treball i divendres dia 2 és un dia festiu de lliure disposició
 
Molt bon cap de setmana,

Atentament,

Escola El Corb
 


















divendres, 11 d’abril del 2014

FESTA de LA MONA!!

Bon dia famílies,

Tanquem trimestre i ho fem amb una celebració ben dolça. Tots els alumnes de l'escola El Corb han participat en l'elaboració i posterior degustació de la mona.
 
Educació infantil i cicle inicial han fet mones 'tradicionals'; un pa de pessic decorat amb xocolata, 'lacasitos' i un ou.
Cicle mitjà i superior han fet mones creatives i és difícil resumir tot el que hem vist, però n'hi havia de totes formes,colors ,i amb tota mena de decoracions sempre dolces i originals.
 
Només ens queda desitjar-nos tots plegats molt bones vacances i recordar que tornem a l'activitat acadèmica el dimarts dia 22 d'abril.
 
Molt bones vacances a tots i totes!!

Atentament,

Escola El Corb
























dilluns, 7 d’abril del 2014

FESTA DE L'ESCOLA VERDA

Bon dia famílies,

Comencem la darrera setmana d'aquest llarg trimestre recordant la festa del dissabte, la festa de l'ESCOLA VERDA!!
 
Va ser tot un èxit i cal dir gràcies a totes les famílies col·laboradores que en van ser moltes. Els tallers van tenir molta activitat al llarg de tot el matí i també van funcionar el servei de bar i el mercat de segona mà.
 
Des d'aquí felicitem a l'AMPA per la fantàstica organització de la festa i per la quantitat i la qualitat de les activitats, l'any vinent repetirem!
 
Li posem imatges?

Atentament,

Escola El Corb