dilluns, 21 d’octubre del 2013

22 octubre - Forum Escoles verdes

Bon dia famílies!

Com ja vàrem comentar, demà dimarts és la trobada de centres coneguda com a Fòrum d'escoles verdes que enguany es celebra a Hospitalet de Llobregat.

Com a escola, nosaltres hem renovat aquest estiu el distintiu d'escola verda i participem en aquest fòrum per compartir pràctiques i experiències que transformen el nostre entorn. Presentarem el reciclatge d'oli, activitat que ja funciona des de fa 2 cursos i que compta amb el suport de la nostra comunitat educativa.

La nostra representació serà el tutor de 5è, l'Enric i 1 alumne de cada classe, concretament els delegats verds. 

5è A: Abel Maroto  -  5è B: Nerea Luna  - 5èC: Maria Bretones

Han estat assajant la presentació i demà ho faran d'allò més bé

Us els presentem, molt ànim per demà!!

Cordialment

Escola El Corb







divendres, 18 d’octubre del 2013

Rotllana P5A

Bona tarda famílies,

Abans de marxar de cap de setmana, us deixem unes imatges de la rotllana de P5 A. Amb la seva tutora, la Eva, cada matí comencen amb unes rutines com ara l'assistència a classe, el temps, els dies de la setmana, la data, la dita del mes... els ajuda molt a iniciar el dia i les tasques escolars i s'engresquen i participen força.

Aprofitem per recordar una data important per l'escola i és que el dimarts 22 es farà a l'Hospitalet de Llobregat el II Forum d'escoles verdes on hi serem representats amb 1 mestre, l'Enric i 3 alumnes de 5è, l'Abel, la Maria i la Nerea. Presentaran una acció del projecte escola verda 'made in' Corb que és el reciclatge d'oli. En seguirem informant en breu. Gràcies a les famílies implicades per la seva fantàstica col·laboració.

Molt bon cap de setmana,

Cordialment,

Escola El Corb

















dimarts, 15 d’octubre del 2013

Recollida de roba a favor de la ONG GLORR


Bona tarda famílies,

A finals de la setmana pasada es van començar a repartir a les aules bosses indicades per la recollida de roba a favor d'una ONG que a l'igual que el curs passat col·labora amb l'escola fent campanyes de recollida de roba.
 
Els alumnes de P3 i P4 tot i no tenir bosses també poden fer portar roba de casa ja que no hi havia prou bosses per tots els alumnes.
 
Aquestes bosses es poden tornar al llarg d'aquests dies i es donaran a la ONG el divendres dia 25, per tant el darrer dia de recollida al centre será el dijous 24. També aprofitarem per buidar el nostre contenidor de roba i objectes perduts ubicat al costat de consergeria, si us plau si teniu roba o altres objectes es recomanable passar a recollir-ho abans del dia 24.

Moltíssimes gràcies per la col·laboració!

Atentament,

Escola El Corb

www.glorr.org

divendres, 11 d’octubre del 2013

NOVA!! aula informàtica

Bona tarda famílies,

Avui ens congratulem molt com a escola per poder disposar des de fa uns dies d'una 'nova' aula informàtica al 1r pis, recurs molt valuós per tots els alumnes de l'escola i en especial pel cicle infantil que com podreu veure ja n'estan gaudint.

L'aula s'ha pogut muntar gràcies a una generosa donació d'una empresa ubicada a Viladecans que ens ha donat 18 ordinadors molt potents amb els seus corresponents monitors de 17''.

No cal dir que com a escola estem molt agraïts i contents i que donem les gràcies a la família del centre que ho ha fet possible.

Hi posem imatges, i us desitgem molt bon cap de setmana

Recordem que dimarts 15 hi ha reunió de Cicle Inicial i dimecres 16 de P-3

Ara sí, una salutació atenta

Escola El Corb




















dimarts, 8 d’octubre del 2013

Tallers P4- P5

Bona tarda famílies!!

Dimarts a la tarda és tarda de ... TALLERS!!

Els alumnes de p4 i p5 s'agrupen per fer molts tallers diferents com ara expressió corporal, taller de cuina, teatre, manualitats, experiments amb aigua, reciclatge, hort...

Aquests tallers són d'uns 11 alumnes per grup i cada 2 setmanes canvien... sens dubte els alumnes en gaudeixen molt!!

Us mostrem algunes imatges dels diferents tallers,

Atentament,

Escola El Corb
















divendres, 4 d’octubre del 2013

Primers dies a P-3

Bon dia famílies!!

Aquí els tenim, els nostres nous alumnes que ja comencen a entrar en les rutines escolars.

De bon matí fan la rotllana amb la seva tutora, la Mercè i l'Ester tècnica d'educació infantil i miren qui ha vingut i qui està a casa, repassen les activitats del dia, miren el temps i després a fer feinetes, a esmorzar, a jugar... són dies complets i amb molta activitat.

Els divendres també és un dia especial per ells i elles ja que van a la sala de psicomotricitat i entre joc i activitat també aprenen molt sobre el seu cos i les seves possibilitats.

Aprofitem per agraïr l'assistència de les famílies de cicle mitjà i superior a les reunions de pares i mares.

En queden dues més, dimarts 15 Cicle Inicial i dimecres 16 P-3, recordem que hi ha servei d'acollida.

Molt bon cap de setmana!!

Escola El Corb